Tentang


Cingire.id kuwe blog sing dikelola secara personal. Berhubung sing duwe blog kiye wong Kebumen, Jawa Tengah, kabehan postingan nang cingire.id nganggo bahasa jawa ngapak kebumenan. Etung-etung karo melestarikan budaya dan bahasane dewek. Dadi blog rasa kearifan lokal.

Blog kiye Insya Allah bakal update saben dina. Isine tentang apa bae hal sing menarik perhatian kaya berita sing lagi viral, trending, lan penting. Ora mung kuwe tok, cingire.id ya bakal update tentang info menarik lan informatif sing Insya Allah bisa berguna kanggo sapa bae sing maca.

Moga-moga sing bisa berguna lan ana manfaate ya sedulur, njaluk pendongane bae. Salam ngapak, ora ngapak, ora kepenak.