Privacy Policy


  • Cingire.id nganggo cookies nang browsere rika, supaya bisa aweh pengalaman browsing paling nyaman nang blog kiye.
  • Cingire.id ora njiot apa maning nyolongi datane pengguna sing teka meng blog kiye
  • Pengunjung ulih komentar nang saben postingan sing ana nanging kudu sopan, ora mengandung sara, ujaran kebencian, ora nyepam, apa maning hoax.
  • Saben wong sing komentare ora memenuhi syarat bakal dibusek, bahkan di blokir demi kenyamanan bareng-bareng.
  • Nek ana kritik lan saran bisa disampekna lewat kolom komentar.